SMSmoviez - erotic movies on the net

Redan kund? Logga in här:
 
 
Glömt ditt lösenord?Bli kund!
StartMina filmerMitt konto
SÖK
Amatörfilmer
Filmer
Noveller
Tjejer
Par
NYHETSBREV
Få brev om nya filmer
och erbjudanden!
- Läs mer..
KUNDTJÄNST
GDPR

  GDPR, Sekretesspolicy och Integritetspolicy

Denna Sekretesspolicy och Integritetspolicy (nedan och i övriga avtal kallad "integritetspolicy") beskriver hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter när du brukar våra tjänster eller besöker våra webbsidor. Denna integritetspolicy är en integrerad del av våra allmänna villkor / användaravtalet. När du väljer att besöka våra webbsidor eller använda tjänsten godkänner du genom besöket/användandet vår integritetspolicy.

Definitioner
I enlighet med Allmänna Dataskyddsförordningen ("GDPR") är en "personuppgift" definierad som varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person.

Behandling av personuppgifter
Registrering hos oss kräver att vi registrerar din e-postadress och IP-adress. Detta främst för att förebygga missbruk av sidan samt för vidare kontakt med våra registrerade besökare. Under ditt besök på sidan skyddas din datortrafik av SSL-kryptering.
All annan information om dig på sidan har du själv angivet och det kan du själv redigera i inloggat läge!

Vår roll som personuppgiftsbiträde
Vi är personuppgiftsbiträde och ansvarar därför för att behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med instruktionerna från kunden i ingånget personuppgiftsbiträdesavtal. På vår sida värnar vi om din personliga integritet. Skyldigheter enligt lagar och regler som finns i relation till personuppgifter, t.ex. personuppgiftslagen GDPR, uppfyller vi i syfte att skydda dina uppgifter. Vi lämnar inte under några som helst omständigheter ut dina uppgifter till tredje part, med undantag till polisen, om pågående utredning kan påvisas.

Överföring av personuppgifter till tredje part
Dina personuppgifter är säkra hos oss. Vi kommer aldrig att använda dina uppgifter för att skicka information annan än den vi anser nödvändig för användning av våra tjänster. De underleverantörer, underbitträden, som hanterar personuppgifter på vårt uppdrag listas i personuppgiftsbiträdesavtalet med våra kunder. Vi ställer samma strikta krav på dem som vi gör på våra egna tjänster vad gäller lämpliga tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder.

Dina rättigheter
Om dina personuppgifter finns registrerade hos oss har du rätt att begära ut dem och är de felaktiga har du rätt att korrigera dem. Ofullständiga uppgifter har du rätt att komplettera och vill du får du dina personuppgifter raderade. Väljer du att radera dina personuppgifter får detta som konsekvens att vi inte kan ha kvar dig som anvädare på låsta delar. Vi kommer även fortsätta att lagra eller behandla dina personuppgifter om detta krävs enligt lag.
Personuppgifter som du begär ut levereras i strukturerat, digitalt och maskinläsbart format.

Kontakt med slutanvändare och kund
Som användare av våra tjänster eller besökare på vår hemsida blir du inte kontaktad av oss med erbjudanden.
När du som kund uppger kontaktuppgifter till oss används de endast för att leverera lösenord, informera om tjänsten eller lämna annan relevant information.

Elektroniska kakor
Elektroniska kakor ("cookies") kan placeras på din enhet när du besöker en webbsida. Även vid besök på våra webbsidor lagras cookies på din dator. Dessa är ofarliga och utgör ingen säkerhetsrisk. Vi använder cookies för att ge dig en personligt anpassad webbanvändning. En cookie är en text som en webbsida lägger in på din hårddisk. Cookie-filer är harmlösa och kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. Vi använder sig av två sorters cookies, beständiga cookies och icke beständiga cookies. (se sidan Information om cookies för mer information ). Du kan när som helst radera de cookies som lagrats på din dator genom att välja att ta bort dem i din webbläsare. I din webbläsare kan du även välja att stänga av all användning av cookies.

Google Analytics
Vi använder Google Analytics (Google LCC, USA) för att lagra anonym användarstatistik. Vill du inte att detta ska ske kan du surfa anonymt genom olika verktyg och det går även att blockera Google Analytics genom att installera tillägg i din webbläsare.

Loggning och missbruk
När du använder tjänsten eller besöker våra webbsidor loggas uppgifter på våra servrar. Loggfilerna innehåller t.ex. uppgifter om när tjänsten nyttjats och från vilken ip adress. Loggfiler används för att stävja missbruk av tjänsten, för att ta fram statistik som är anonym eller för att hitta fel i tjänsten och avhjälpa dessa. Om det finns anledning för oss att misstänka missbruk av tjänsten kan vi komma att kombinera personuppgifter och data från olika källor i syfte att säkerställa att villkoren för tjänsten, inklusive denna integritetspolicy, inte bryts.
Datainspektionen Anser du att vi i vår hantering av personuppgifter bryter mot lagen kan du anmäla detta till Datainspektionen:

Uppdateringar
Vi har rätt ändra villkoren ovan om detta behövs för att efterleva lag och/eller myndighetsbeslut alternativt andra källor till ändrade villkor utom vår kontroll. Vi uppmanar kunden och användarna att gå in på sidan för denna integritetspolicy för att se om eventuella ändringar gjorts. Om ändringar är av sådan karaktär att användandet av oss förändras på ett betydande sätt kommer detta att meddelas till kunden. Genom att fortsätta använda vår sida anses kunden ha godkänt förändrade regler och villkor. Om kunden vill avsluta konto har kunden möjlighet att avregistrera sig från sidan (via menyn Inställningar).

Vi hoppas att ovanstående information har varit till hjälp för att informera om vår registrering och användning av era uppgifter.
ANVÄND DIN KOD
KUNDKORG   
Logga in som kund för att använda kundkorgen.
KAMPANJ
Skriv in kampanjkod:
Välj film
Betala
Se filmen